Toegevoegd
aan je winkelwagen

Samenwerking met Zandvoort Verf

Foto bij

Zandvoort Verf is een leverancier van onze spuiterij.

Wim Zandvoort, eigenaar van Zandvoort Verf, vertelt ons hoe hij is begonnen en hoe de spuiterij in Rijssen is terechtgekomen: 
“In 2021 kwam een zakelijk contact van ons met de vraag of wij hun spuiterij willen overnemen. Samen met Pultrum en een aantal andere Rijssense ondernemers, hebben we een plan gemaakt om de Sterkerij hierin te betrekken en de spuitmachines over te plaatsen naar hen. In anderhalf jaar is er een plan gemaakt en zijn de spuitmachines overgeplaatst naar Rijssen.”

Wim is al sinds z’n 16e bezig met verf, later was hij nog leraar bouwkunde met als hoofdvak: oppervlak beschermingstechniek. Daarna werd hij verf-technische adviseur bij een bedrijf in Enschede. Wat begon als een schilders en spuitbedrijf is uitgegroeid tot Zandvoort Verf en Spuitapparatuur. Een groothandel die verf levert aan alles en iedereen.

Wim legde uit hoe de samenwerking is ontstaan en wat de plannen voor de toekomst zijn:
“Ik werk veel samen met Henri en geef technisch advies over wat wel en niet kan. Daarnaast heb ik ook contact met het bestuur en Marco. Inmiddels weten bedrijven uit onze omgeving ons al veel beter te vinden. De Sterkerij B2B tak is een toegevoegde waarde geworden voor Rijssen en omgeving. Het mooie van Rijssen zijn de 3 o’s: overheid, onderwijs en ondernemen. Dus we gaan zien wat deze spuiterij gaat bieden!”

Tot slot gaf Wim de volgende woorden nog mee:
“De Sterkerij is een voorbeeld voor andere sociale werkplaatsen. Trots dat we daaraan mee mogen helpen, vooral zo doorgaan.”

Bedankt Wim, wij zijn erg tevreden over de spuiterij! We zijn super blij met deze nieuwe toevoeging tot de Sterkerij.

Ontwerp en realisatie door: Bandwerk internet- en reclamebureau