Toegevoegd
aan je winkelwagen

Vrijwilligers maken het verschil

Bij De Sterkerij zetten meerdere vrijwilligers zich in voor onze cliënten: mensen met een licht verstandelijke beperking, psychische aandoening  en/of achterstand tot de arbeidsmarkt. Ook u kunt deel uitmaken van deze enthousiaste groep. Vrijwilligers geven onze cliënten die extra's waardoor het werken nog leuker wordt. Net als ieder ander hebben onze cliënten behoefte aan aandacht en gezelschap, ook al kunnen ze dat misschien niet altijd zeggen. Activiteiten die door vrijwilligers gedaan worden kunnen zowel individueel als in groepsverband plaatsvinden. De activiteiten zijn meestal: meewerken op de betreffende afdeling om zo werkzaamheden beter te spreiden en op drukke piek momenten mee helpen het overzicht te bewaren. Ook kan er zelfstandig worden gewerkt in bijvoorbeeld onze fietsenwinkel of op 1 van onze bezorgauto’s. Hiervoor moet u echter wel een klant en service gerichte benadering hebben. Wanneer : 6 dagen per week zijn wij geopend, dus ook op zaterdag. In overleg passen wij u in het rooster in. Ook kan er op roulatie basis worden gewerkt zodat u bv. niet iedere zaterdag werkzaam bent.

Vrijwilligerswerk is een goede manier om kennis te maken met jongeren met een licht verstandelijk beperking en personen met een achterstand tot de arbeidsmarkt.

Heeft u al een werkzaam leven achter de rug of wilt u graag wat extra vrije tijd spenderen bij een jonge dynamische organisatie ? Dan is vrijwilligerswerk hét middel om uw kennis, vaardigheden en creativiteit niet verloren te laten gaan. 

Wat bieden wij?

  • We houden rekening met uw eigen interesse en mogelijkheden;
  • Een gezellige vrijwilligersplek;
  • Sociale contacten;
  • Goede begeleiding;
  • Verzekering;
  • Regelmatig leuke attenties
  • Kerstpakket;

Maar bovenal waardering vanuit de cliënt en de organisatie!

Wat vragen wij? Een opleiding en ervaring zijn niet nodig, wel bent u enthousiast en heeft u affiniteit met de doelgroep. U vindt het belangrijk om samen een leuke tijd te hebben. Vrijwilligerswerk is wel vrijwillig maar niet vrijblijvend. Onze cliënt moet op u kunnen rekenen, al is het maar een uurtje per maand. Wij hanteren een bepaald toelatingsbeleid . Dit houdt in dat er een intake/sollicitatie gesprek plaats vindt en dat u een VOG ( verklaring omtrent gedrag ) moet kunnen overleggen.

Enthousiast? Dan kunt u zich aanmelden via het onderstaande formulier of bellen met onze vrijwilligerscoördinator Miranda Tijhof of Claudia Bosch via telefoonnummer: 0548 543859.
Wilt u weten welke vacatures we nu hebben? Kijk dan onder; werken bij de Sterkerij.

Ontwerp en realisatie door: Bandwerk internet- en reclamebureau