Toegevoegd
aan je winkelwagen

Fietsplan FiscFree/NFP

Als sinds het bestaan van het Fietsplan zijn we hier bij De Sterkerij bekend mee. Het is bij De Sterkerij mogelijk om met bijna ieder Fietsplan een fiets aan te schaffen. Dus kun je via je werk een fiets aanschaffen via een Fietsplan, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij hebben de ervaring om iedere zoektocht naar de juiste fiets te doen slagen en zullen het vervolg van het aanschafproces via het Fietsplan volledig voor je faciliteren. Naast een nieuwe fiets hebben we ook allerlei accessoires en bijpassende onderdelen die je bij de fiets kunt aanschaffen. Dus kun je gebruik maken op je werk van een fietsplan dan ben je bij De Sterkerij aan het juiste adres!

Bij de aanschaf van een fiets kan het zijn dat de betaling van de factuur vanuit de werkgever moet komen en dit even duurt. Hierdoor kan het voorkomen dat een nieuwe fiets niet direct mee naar huis genomen kan worden. 

FiscFree / NFP
Bij aanschaf van een fiets via het FiscFree Fietsplan of het NFP, het Nationale Fietsplan, is de werkwijze net iets anders dan wanneer u een fiets los of met een Fietsplan van uw eigen werkgever koopt.

Voor de afhandeling van de verkoop en het hele administratieproces rekent FiscFree een commissie van €150,- over de eerste €1000,-. Koopt u een fiets van €1500,-, dan ontvangen wij hierdoor een bedrag van €1350,- van het FiscFree.

Kan ik dan nog gebruik maken van kortingsacties?
Ja, dat kan! Als je een fiets uit de aanbieding kiest of als je een aanbod ontvangt met korting, kan je hier gebruik van maken. Echter zijn wij wel genoodzaakt om bij deze kortingsprijs €150,- bij te tellen.

Een rekenvoorbeeld: Stel je koopt een fiets met een adviesprijs van €2999,- en wij bieden hem aan voor €2699,-. Dan kunt u van deze korting gebruik maken, echter zijn wij dan wel genoodzaakt de commissie of inhouding vanuit het FiscFree/NFP erbij te rekenen. De prijs die je uiteindelijk in de FiscFree bestelportal moet invoeren is dan €2849,-.

Ben ik dan niet duurder uit dan wanneer ik de fiets zonder Fietsplan of FiscFree-regeling aanschaf?
Nee, zeker niet! Indien je de fiets via het FiscFree of NFP aanschaft, betaal je een groot gedeelte hiervan via je brutosalaris. Over je brutosalaris dien je normaal gesproken loonbelasting te betalen. Schaf je hier echter een fiets mee aan dan kun je dit bedrag volledig spenderen aan de fiets zonder dat hiervan belasting ingehouden wordt. Daarnaast is het verzekeren van de fiets via het FiscFree de goedkoopst mogelijk manier om een fiets te verzekeren.


 

Ontwerp en realisatie door: Bandwerk internet- en reclamebureau