Toegevoegd
aan je winkelwagen

Scootmobiel

Vroemmm, de leenmobiel!

Wilt u een scootmobiel lenen?
Vroemmm, de leenmobiel is er voor iedereen die niet meer mobiel is, maar toch af en toe graag wil winkelen, een bezoek wil brengen aan familie of kennissen, naar de dokter moet of er gewoon even op uit wil.

De gratis leenmobiel is er voor iedereen met een beperking in mobiliteit en voor iedereen die niet zelf een scootmobiel heeft.De scootmobielpool is alleen toegankelijk voor inwoners met een indicatie. Speciaal voor hen heeft de gemeente een scootmobielpool opgezet.

De leen scootmobiel kan worden ingezet in de gehele gemeente Rijssen – Holten. De uitleen wordt verzorgt door De Sterkerij. De medewerkers brengen u op het door u gewenste tijdstip de scootmobiel en halen hem ook weer bij u op. Zo staat de scootmobiel u niet onnodig in de weg en kunt u er gebruik van maken wanneer u dat wilt.

Het lenen van de Vroemmm leenmobiel is gratis, u betaalt dus geen eigen bijdrage.
Voor het lenen neemt u contact op met het Zorgloket, iedere dag geopend van 8.30 uur tot 12.00 uur. Telefonisch bereikbaar via (0548) 854 836. Via e-mail: sociaalplein@rijssen-holten.nl 

Na uw aanmelding en indicatie wordt de Vroemmm leenmobiel op de afgesproken dag en tijdstip bij u thuisbezorgd. Schoon, opgeladen en klaar voor de start.

U spreekt dan meteen af wanneer Vroemmm, de leenmobiel weer bij u wordt opgehaald.

Bijlage Vroemm leenmobiel

 

Ontwerp en realisatie door: Bandwerk internet- en reclamebureau