Toegevoegd
aan je winkelwagen

Maak kennis met Johan en Olaf!

Foto bij

Hoi, wij zijn Olaf (links) en Johan (rechts)!

Ik, Johan, werk al zo'n ruim 4 jaar bij de Sterkerij. Ik ben ooit begonnen bij Soweco, maar omdat ik slechtziend ben, kon ik daar niet meer in de groensector werken. Bij de Sterkerij werk ik 20 uur per week bij de Weverij. Samen met Olaf begeleid ik onze toppers en bereid ik alle werkzaamheden voor. Daarnaast zorg ik ervoor dat alles opgeruimd is en iedereen rustig door kan werken.

Bij de Sterkerij ben je echt een persoon en de omgang met elkaar is heel mooi. Je werkt hier altijd met dezelfde ploeg, de sfeer is goed en er wordt hard gewerkt. Het leukste bij de Sterkerij vind ik het plezier wat ik hier elke keer weer beleef.

Ik, Olaf, werk nu sinds een jaar bij de Sterkerij. Ik begeleid ook onze toppers en werk nauw samen met Johan. Daarnaast stuur ik iedereen aan waar nodig en zorg dat iedereen een plek krijgt die bij hem of haar past. Daarnaast pak ik interne zaken op en heb ik contact met alle bedrijven waarvoor wij de spullen maken en leveren.

Toen ik bij de Sterkerij kwam, voelde het meteen als een warm bad. Hier mag iedereen zichzelf zijn en is er veel plezier; een dag niet gelachen is een dag niet geleefd. De dag is voor mij geslaagd als ze met een lach naar huis gaan. Het is belangrijk dat ze er lekker en goed bij zitten.

De samenwerking tussen beide heren was vanaf het begin meteen goed. Ze vullen elkaar goed aan. Johan doet zijn ding met het inpakken en voorbereiden, en als iets toch anders moet, pakt Olaf het weer over. Ze geven elkaar de ruimte en hebben beide veel humor. Alles wordt besproken met elkaar; bij ons is communicatie key!

✍️ Olaf & Johan

Ontwerp en realisatie door: Bandwerk internet- en reclamebureau