Toegevoegd
aan je winkelwagen

Samenwerking met Bakkerij Nollen

Foto bij

1 van onze vaste leveranciers; Bakkerij Nollen

Bakkerij Nollen is één van onze vaste leveranciers als het gaat om brood en banket! Met een honderdjarig bestaan, hebben zij een opmerkelijke groei gemaakt in de afgelopen twee decennia. We zaten met Vincent Nollen aan tafel en hij vertelde: “We zijn gestart met een dorpsbakkerij in Hengevelde. Inmiddels is bakkerij Nollen uitgegroeid tot een keten met 18 winkels en 1 grote bakkerij in Hengevelde, een begrip in de regio”. Alle kinderen zijn opgegroeid in de bakkerij van vader Nollen, maar Vincent heeft besloten om het samen met zijn vrouw over te nemen.

“De samenwerking met ons begon toevallig via contacten met bakkerij Sanderman in Rijssen. Zij zijn er mee gestopt en zo is het gelopen dat wij als bakker bij de Sterkerij in het zicht kwamen”. Naast dat wij als Sterkerij al het brood en banket afnemen, neemt Nollen bij ons de kerstpakketten af. Een mooi gebaar en dat maakt ons trots op de band tussen de Sterkerij en Bakkerij Nollen.

We vroegen Vincent of hij nog toekomstplannen heeft met de Sterkerij: “We zijn een groot bedrijf met ongeveer 400 medewerkers, het zou mooi zijn als we mogelijk via de Sterkerij ook kunnen bijdragen aan een stukje sociale werkplaats. Dus wie weet loopt iemand van de Sterkerij ooit bij ons mee in de bakkerij”.

“Hoe meer we elkaar leren kennen, hoe hechter we worden. De Sterkerij is een mooi bedrijf en is een voorbeeld binnen deze sector. Wat mij betreft blijven we jarenlang samenwerken”. Aldus Vincent.

Bedankt voor je mooie woorden Vincent! Wij zijn ook super blij met de samenwerking en service, kwaliteit en snelheid van jullie overheerlijke bakkerijproducten.

Ontwerp en realisatie door: Bandwerk internet- en reclamebureau