Toegevoegd
aan je winkelwagen

Samenwerking met Van Buuren

Met alle onderdelen die we bij de Sterkerij kunnen bieden, ondersteunen wij Van Buuren!

Foto bij

Bij de Sterkerij werken we met verschillende bedrijven samen, zo ook met Van Buuren. Een bedrijf dat ruim 100 jaar geleden is opgericht en nog steeds een familiebedrijf is. We zaten met Tino en Arno aan tafel om de samenwerking te bespreken.

Van Buuren, ruim 100 jaar geleden begonnen als kruidenierszaak en vervolgens uitgegroeid naar een technische groothandel voor de bouw-, installatie- en timmerfabrieken sector met maar liefst 215 medewerkers en 13 vestigingen. We vroegen of ze een korte toelichting konden geven op hun werk: “Wij zijn een groothandel in ijzerwaren, hang en sluitwerk, bevestigingstechniek, gereedschap en één van de grootste leveranciers als het gaat om ventilatietechniek.

“De samenwerking met de Sterkerij begon zo’n 10 jaar geleden met de invulling van kerstpakketten. Ongeveer 5 jaar geleden zijn Gerlinde en Gerdien, vanuit de Sterkerij bij ons gekomen om in de kantine aan het werk te gaan. Het zijn echt toppers, ze regelen dat de koffie klaar staat, ze maken een leuk praatje tussendoor, maken verse soep voor tussen de middag en ruimen alles weer op”. Daarnaast zien we bij de Weverij, onderdeel van de Sterkerij, sinds 2,5 jaar ook steeds meer assemblagewerkzaamheden binnenkomen van Van Buuren. Zo zetten wij de scharnieren voor hen in elkaar. Hoe mooi om te zien dat Van Buuren alle facetten die de Sterkerij kan bieden gebruikt binnen haar faciliteiten. Van catering tot productiewerkzaamheden en van kerstpakketten tot schoonmaakwerk.

Tino, die het meest contact heeft met de Sterkerij, benadrukt de goede communicatie en samenwerking. “Bij afwezigheid door ziekte of vakantie wordt het altijd keurig netjes en op tijd doorgegeven”. We vroegen aan Tino en Arno wat ze tegen ons willen zeggen: “Ga zo door! De samenwerking is echt top”. Ook wij zijn heel blij met deze samenwerking en wellicht kunnen we in de toekomst nog meer voor elkaar betekenen in drukke tijden!

Ontwerp en realisatie door: Bandwerk internet- en reclamebureau