Toegevoegd
aan je winkelwagen

Maak kennis met Martin!

Foto bij

Hoi, ik ben Martin!

En werk al zo’n 7,5 jaar bij de Sterkerij! Ja, ik heb heel wat meegemaakt als baliemedewerker! Wat begon met een kleine kassa en simpele houten balie is gegroeid naar een professionele omgeving met een kassasysteem van deze tijd. Als een spin in het web regel ik alles tussen de klant, keuken en bezorgers, maar dat is niet het enige. Ik houd ook de kas bij, laat rekeningen opmaken, houd de webshop up-to-date en doe de logistieke planning. En als je belt naar de Sterkerij voor een bestelling, is het een grote kans dat jij mij eerst aan de telefoon krijgt. Kortom, een manusje van alles.

Het is enorm leuk om dagelijks met het team van de Sterkerij bezig te zijn. Iedereen hier wil hard werken en dat zie je echt terug. Zo heb ik met één van de collega’s onze eigen gebarentaal ontwikkeld. We begrijpen elkaar nu wel en dat is supergaaf om te zien! Elke dag is anders en divers!

Een echt hoogtepunt uit mijn avontuur bij de Sterkerij is het ontmoeten van mijn toekomstige vrouw Malissa, die inmiddels al 12,5 jaar bij de Sterkerij zit. In mei is onze grote dag en daar kijken we enorm naar uit! Een werk gerelateerd toppunt is dat ik af en toe zelf de bezorging doe bij bedrijven. Zo krijg je een gezicht bij de mensen die altijd bij je bestellen, maar het is ook leuk om in een andere (soms feestelijke) setting te komen.

Zeg je Excelsior'31, dan zeg je Martin, want ja daar ligt echt wel mijn passie. Ik ben de mediaman bij de club en regel alle wedstrijdverslagen voor het eerste elftal, houd de website bij, maak nieuwsberichten en nog veel meer. Daarnaast vind ik het lekker om hard te lopen en speciaalbiertjes te drinken. Goede combi toch? De tripel is mijn favoriet!

De koffie staat bij ons altijd klaar, tot ziens of horens!

✍ Martin

Ontwerp en realisatie door: Bandwerk internet- en reclamebureau