Toegevoegd
aan je winkelwagen

Missie & Visie

Bij de Sterkerij helpen we je graag op weg in je onderzoek naar :  "Wie ben ik, wat kan ik en wat wil ik?"

De Sterkerij is een leerwerkbedrijf dat tot doel heeft om mensen met afstand tot de arbeidsmarkt te helpen om stappen te zetten op de arbeidsmarkt. Door passend werk te bieden op ieders eigen niveau. Met de juiste begeleiding komen mensen bij ons tot hun recht.

We hebben diverse afdelingen waaronder een productieruimte, fietsenwerkplaats en een keuken waar de begeleiding van de werkcoach aanwezig is. De werkcoaches worden ondersteund door de jobcoaches die de Sterkerij zelf in huis heeft. Het unieke van de Sterkerij is dat jij je zowel kunt ontwikkelen op het gebied van werknemersvaardigheden als op persoonlijk vlak!  Je wordt getraind in het nakomen van afspraken, op tijd op je werk  komen, vergroten van zelfvertrouwen,  omgaan met tegenslagen en het aanleren van praktische vaardigheden.

Vallen mag, je krijgt bij De Sterkerij de tijd en ondersteuning om weer op te staan.

In de productieruimte kun je verschillende werkzaamheden uitvoeren zoals inpakwerk en assemblagewerk. Dezelfde ruimte biedt tevens een fietsenafdeling waar je je technische vaardigheden kunt laten zien of ontwikkelen. In de keuken zijn er werkzaamheden zoals het maken van hapjes, broodjes, lunches en buffetten. Ook wordt er geregeld een volledige catering op locatie verzorgd!

Ook kun je eventueel doorstromen naar werkzaamheden bij externe werkgevers waarin de jobcoach jou ondersteuning geeft!  Naast de Sterkerij is er de afdeling “De Weverij”. Hier wordt onder begeleiding van de voorlieden voornamelijk inpakwerk verricht.  Het is net als de Sterkerij een mooie Beschutte Werkplek. Iedereen krijgt een individueel traject op maat, aangepast op de eigen mogelijkheden.                                                                                   

De Sterkerij biedt de volgende trajecten:

  • Re-integratietraject "Werkfit maken" of "Naar werk" 
  • Interne Jobcoaching
  • Coaching on the Job
  • Dagbesteding
  • Stageplekken voor praktijkschool en VSO

De Sterkerij wil een vaste plek verwerven en een significante rol vervullen in het speelveld van de sociale werkgelegenheid in de regio West-Twente, in samenwerking met haar partners, om zodoende zoveel mogelijk personen de kans te geven!

Ontwerp en realisatie door: Bandwerk internet- en reclamebureau