Toegevoegd
aan je winkelwagen

Maak kennis met Lindy!

Foto bij

Hoi, mijn naam is Lindy!
(op de foto helemaal rechts)

Ik werk al ruim 2 jaar met veel plezier bij De Sterkerij. Wat ik hier precies doe? Ik bekleed sinds kort een nieuwe functie. Ik was eerder altijd meewerkend keukenbegeleider, maar nu regel ik alle randzaken voor de keuken. Denk aan de catering en buffetten voor bedrijven of particulieren, roosters maken, logistieke planning, inkoop en nog veel meer. Eigenlijk ben ik dus een manusje-van-alles.

Ik vind het supergaaf om samen met het team van de Sterkerij ons in te zetten voor deze doelgroep. We proberen altijd de meest passende werkomgeving te bieden. Hét allerleukst? Dat is natuurlijk het contact met de doelgroep. Ze zijn bijna altijd goed gemutst en genieten van de kleine dingen in het leven; dat is mooi om te zien. Het is dan ook bijzonder om het traject van onze mensen mee te maken. Je ziet zo’n verschil met de dag dat ze voor het eerst binnenkomen tot een half jaar later.

Een klein hoogtepuntje was toch wel één van mijn eerste weken bij de Sterkerij. Ik viel gelijk met de neus in de boter en mocht mee naar de skeelervereniging. Hier regelden we de catering, in opdracht van Reggeborgh voor een evenement van de Special Olympics Twente. Het was echt gaaf om daar goede schaatsers, zoals Ireen Wust te zien. Uiteraard mocht een foto, zoals je ziet, niet ontbreken.

Ik hou ervan om actief bezig te zijn. Zo heb ik vroeger altijd gevoetbald, maar toen corona ons team uit elkaar dreef, ben ik gaan Crossfitten in Rijssen. Hier vroegen de medewerkers elke keer, ‘maar wat is dat dan?’ en ‘wat moet je dan precies doen?’ Zo heb ik de samenwerking tussen CrossFit Unreal en de Sterkerij opgestart.

De meest voorkomende grap in de keuken? *Iemand pakt peterselie uit de koeling en overhandigt dit aan collega*. ‘’Je krijgt de groeten van Peter. ‘’Huh, Peter?’’ Ja, Peterselie!’’

✍ Lindy

Ontwerp en realisatie door: Bandwerk internet- en reclamebureau