Toegevoegd
aan je winkelwagen

Vacature: special operator (met technische kennis)

Foto bij

Unieke kans om mee te helpen bouwen binnen een maatschappelijk verantwoord project!

De Sterkerij B2B zoekt een sociaal operator met technische kennis. De dagelijkse aansturing van het team en de spuitmachine is jouw werkterrein. Je werkt samen met jouw team aan een gesmeerd lopende lijn.

Je plant het onderhoud van het machinepark in en je zorgt dat het werken op een veilige manier verloopt. 

De vaardigheden die we van jou verwachten: Enige kennis van verf (systemen) en verfapplicatie door opleiding of ervaring: MBO/MBO+ werk- en denkniveau.

Wij bieden jou een ontzettend leuke baan met: een mooi salaris, genoeg vakantiedagen en ook nog eens veel roostervrije dagen, veel zelfstandigheid en ontwikkelmogelijkheden.

Een diversiteit aan collega’s met verschillende achtergronden. De mogelijkheid om te helpen bouwen aan een uniek maatschappelijk verantwoord project. Een gave ervaring om mee te bouwen aan ons nieuwe concept!

Dus ben jij die technische leidinggevende topper die we zoeken? Of heb je nog vragen over deze vacature? Bel dan met Henri Tijhuis van de Sterkerij B2B op 06-33566660. Of kom even vrijblijvend langs voor een kop koffie aan de Celsiusstraat 18 te Rijssen!

De Sterkerij Business to Business is een uniek maatschappelijk verantwoord concept, opgezet door een samenwerkingsverband van verschillende bedrijven uit Rijssen in samenwerking met de gemeente Rijssen-Holten.

De Sterkerij B2B biedt een prettige en vertrouwde werkomgeving aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Mensen kunnen hier blijvend werken, (re)integreren en/of doorstromen naar andere plekken in de Nederlandse maatschappij.

Binnen de Sterkerij B2B is de spuiterij een van de belangrijke onderdelen. De spuiterij beschikt over een vol operationele spuitlijn, die diverse bouwmaterialen van een verflaag voorziet. Deze materialen vinden hun weg naar diverse Nederlandse bouwmarkten.

De Sterkerij Business to Business, Celsiusstraat 18, 7461 JR Rijssen

✉ h.tijhuis@desterkerijb2b.nl - 06-33566660

 

Ontwerp en realisatie door: Bandwerk internet- en reclamebureau